Club

Eigenaar van een Toyota Yaris? Het is niet de meest exotische auto, maar wel een geliefd voertuig vanwege zijn betrouwbaarheid, en eindeloze mogelijkheiden om de wagen helemaal aan te passen naar eigen smaak.

Wij hebben een zeer brede leden samenstelling. Van beginnend bestuurders, tot custom tuners en ervaren bestuurders. Punt is dat iedereen met de Yaris uit de voeten kan, en de auto toch een soort trots opwekt.

Wij zijn er voor de doe-het-zelver, de mensen die toch even het verhaal van de garage willen navragen, en uiteraard gewoon voor de gezelligheid.

Wij organiseren eens in de paar maanden een kleine ontmoeting om de mensen achter de schermnamen te ontmoeten en bij elkaar te brengen

Op deze meetings kun je de laatste veranderingen aan je wagen aan elkaar laten zien, en inspiratie opdoen voor je eigen auto. Dingen als nieuwe velgen, nieuwe bumpers, maar ook alleen een nieuwe antenne, of een carkit, alles komt aan bod.

De club is opgericht in 1999. Al meteen na de eerste Yaris de toonbank overging, waren er meteen al fans. Een van deze fans, Peter Vaessen, heeft zich geen moment bedacht en is de Yarisclub begonnen. Na een flinke groei was het tijd geworden voor een nieuw forum. Dit forum kwam er in 2008.

Na wat gezondheidsproblem en het overlijden van de oprichter van de club in 2001, kwam Robin in beeld. Hij heeft deze club nog een tijd geleid tot Michel Romijn in beeld kwam. Hij heeft de club overgenomen in 2005. Onder zijn leiding zijn een aantal goed bezochte meetings georganiseerd, en hebben wij dankzij Michel, en onze beheerder Ryu JDM Autoparts mogen verwelkomen als onze eerste sponsor.

Nu Michel geen tijd meer heeft om de club voort te zetten heeft hij het stokje overgedragen aan twee vaste gasten van het forum, Sven en Willem. Zij hebben een nieuwe site gerealiseerd, en zijn op zoek gegaan naar meer sponsoren.

Sindsdien hebben we ook SV Sportscars mogen verwelkomen als nieuwe sponsor.

We zijn nog steeds bezig met verbeteringen, meer leden werven, en proberen steeds weer leuke meetings te organiseren om de Yaris rijders dichter bij elkaar te brengen.

Aankomende Meetings

-
-

Helaas nog niks op de agenda. Houd de site in de gaten voor het laatste nieuws!

Meer info

Reclame

Steun de club en bestel bij onderstaande webwinkels via de buttons.

Voor elke bestelling die je doet, krijgt de club een klein percentage.

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Facebook

Bezoek onze Facebook!

Yarisclub Facebook

Copyright © 2013 - 2014
Yarisclub.com